• Active

Active Drone

Pumphuset erbjuder nu tillsammans med Active Drone Systems den ultimata flygupplevelsen över Borstahusen med fötterna på marken!

Är du och din personal av rätta virket?
Åk med på en makalöst häftig flygtur!
Flyg lågt och fort eller häng med på avancerad flygning med loopar, rollar och spinns!
Låt oss bara få veta innan om du lätt blir åksjuk…

Den snabbaste av våra drönare kan flyga i 235 km/h……Vi har drönare som kan stå stilla i luften för den som inte vill åka så fort….

Vi kan ordna den optimala flygupplevelsen med båda fötterna på marken i samband med företagsevent som kickoff etc. Eller varför inte ge bort en makalös häftig flygupplevelse till någon annan eller så åker du med själv…. Vi kan förstärka flygupplevelsen ytterligare med s.k. headtracking. Du styr kameran i flygplanet genom att vrida huvudet åt det håll du vill titta åt. Mer verkligt än så här blir det inte utan att själv sitta i flygfarkosten.

Flygupplevelser: 3500 SEK ex. moms per 60 minuter med t.ex. RareBear (inkluderar 4st flygningar á 5 minuter samt tid för att förbereda maskinen och batteribyte) på något av våra utvalda flygställen kring Pumphuset. Här får du flyga med videoglasögon som har s.k. headtracking (du styr kameran i flygplanet genom att vrida huvudet åt det håll du vill titta åt) och i hastigheter upp till 230 km i timmen. Den ultimata flygupplevelsen med fötterna på marken! Med RareBear kan vi flyga med fyra personer per 60 minuter.

Vill ni inte flyga lika fort men är ute efter att se Borstahusen från fågelperspektivet, då ska ni åka med vår multirotor Discovery. Discoveryn kan flyga med tre personer per lyftomgång om 10 minuter. Detta gör att vi totalt kan flyga med upp till 12 personer i timmen fördelade på fyra lyftomgångar.

Vi reserverar oss för dåligt väder t.ex. regn som omöjliggör flygning eller andra faktorer som bedöms påverka själva flygsäkerheten. Vid dåligt väder kommer vi istället hålla ett föredrag om drönare samt ha en utställning med ett flightdemo inne i Pumphuset.

Läs mer om Active Drone Systems hemsida www.activedronesystems.se

För bokning av flygevent kontakta [email protected]

Välkommen till framtidens sätt att flyga!

FU2