Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Borstahusdagen 29 juni

29 juni, 2019 @ 12:00 - 17:00

Arrangörer är Byalaget Gamla Borstahusen och Destination Borstahusen. Borstahusdagen har funnits sedan år 2007. Numera vid två tillfällen per år, Sommar respektive Vinter. Borstahusdagen är till för att visa upp hur mycket det finns att erbjuda i detta område både vad gäller sportaktiviteter, konst & hantverk, historia, badmiljö och gastronomi.

Byalaget Gamla Borstahusen strävar efter att bevara den gamla kulturen och unika bebyggelsen, samt att verka för en varsam vidareutveckling av det gamla fiskeläget. Destination Borstahusen är en förening vars medlemmar har verksamhet i eller kring gamla Borstahusen.

 

Vi välkomnar utställare och besökare att komma och njuta av atmosfären på hamnen. Göra ett besök på restauranger, affärer eller titta in på museum och konstförening. Eller shoppa loss bland loppis stånden, ta lotter eller äta lite korv, glass etc. Det kommer även att finnas diverse aktiviteter för både barn och vuxna. Restauranger och butiker har ordinarie eller utökade öppettider.

Den traditionsenliga Krabbfisketävlingen på Borstahusdagen 29/6 kl 12-17

Den traditionsenliga Krabbfisketävlingen är mellan 11:00 och 14:30 du hämtar bete och väger in dina krabbor hos Sundsill och vinnarna koras utanför Sundsill Borstahusens fiskaffär kl 14:45 .
Det kommer också att finnas en hoppborg ”Piratskepp” för barnen som är gratis och så klart glass och annat gott finns ju på hamnen.
Vattenlekar, Rullebörsrace med fina priser från Matöppet Ankaret, Fiskedamm i Pumphuset museum och annat kul.
Borstahusdagens program kommer i tidningarna inom kort och på facebook, Instagram och Borstahusen.se

Detaljer

Datum:
29 juni, 2019
Tid:
12:00 - 17:00