Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fröfabriken Creative Space

28 oktober, 2017 - 17 december, 2017

 

Agneta Hemert är utbildad på Konstindustriskolan i Göteborg och Konstskolan Forum i Malmö. ”I mitt arbete använder jag mig av minnen som intensivt överföres i någon form. Jag söker det rena avskalade och sublima, det går inte logiskt att förklara mina motivval. De sista åren har jag nästan uteslutande arbetat på ritfilm och mindre målningar på MDF-plattor.Jag använder mig av oljefärg, tusch och blyerts.”

http://www.agnetahemert.se

 

Berit Fradera är född och uppvuxen i Värmland och utbildad på Konstfack i Stockholm och Escuela Superior de Artes y Oficios i Barcelona. ”Den tekniska rikedom som finns i både gammal och modern spansk konst lärde mig mycket. Måleri ligger mig nära men jag prövar också andra uttrycksmedel som ljusinstallationer och arbeten med olika objekt. Utsatta människor finns ofta i mina bilder och naturen är en aldrig sinande källa till både ro och oro och arbete. Just nu upplever vi stora omvälvningar i vår närhet, med krigshärjade länder. Detta berör mig starkt och blir en del av min konst.”

http://www.beritfradera.se

Bianca Maria Barmen, född i Malmö, uppväxt i Viken, studerade på arkitektskolan LTH i Lund 1979-1981 och på Den Kongelige Danska Kunstakademin i Köpenhamn under åren 1985-1992. Bianca Maria är främst känd som skulptör, men arbetar också med akvarell, teckning och fotografi. I sin konst skildrar hon ofta i scener möten mellan människor och djur och andra möten. Skalan är ofta liten och konstverken har en lågmäld ton. I hennes konst uppkommer ofta en sällsam stämning som lockar till eftertanke.

http://www.biancamariabarmen.se

 

Norbert Robles är född 1953 i Frankrike och utbildad vid Ecole des Beaux Arts i Grenoble. Ett språk skapat av ansikten. Så beskriver Norbert sin konst. Bakgrunden till hans fascination av ansikten började med masker och teatersmink i början av hans konstnärskap. Därifrån har han utvecklat sitt uttryck och täcker måleri, grafik och även objekt, till exempel dalahästar med de svartvita formerna.

http://www.robles.se

 

 

 

Detaljer

Börjar:
28 oktober, 2017
Slutar:
17 december, 2017
Evenemang Kategori:

Arrangör

Borstahusens Konstförening
Telefon:
0418-196 30
E-post:
borstahuskonst@pumphuset.nu